Nederland Zingt avonden najaar 2019

Nederland Zingt trekt ook dit najaar weer het land in met diverse Nederland Zingt avonden. Tijdens de Nederland Zingt avond word je getrakteerd op een avond vol samen zingen, samen geloven. In een schitterende kerk, die prachtig verlicht is, zijn er optredens van christelijke artiesten, muzikanten en koren. De avonden worden gepresenteerd door Mirjam Bouwman en Henk van Steeg. In de pauze is er voor iedereen een heerlijk kopje koffie of thee.

De eerste avond van het seizoen is op 1 oktober in Groningen. Er zijn nog een aantal kaarten voor deze avond beschikbaar. We zien ernaar uit om, samen met zoveel mensen, de kerk te vullen met gezang. En om zo met elkaar een prachtige avond te beleven.

Nederland Zingt komt naar Nijkerk en Brielle

Op donderdag 29 augustus is het mogelijk om online te reserveren voor meer Nederland Zingt avonden. Het is dan mogelijk om te reserveren voor dinsdagavond 8 oktober, als Nederland Zingt naar De Fontein in Nijkerk komt. Een prachtige locatie, centraal gelegen in het land.

Woont u meer in het zuiden van land? Dan is wellicht dinsdagavond 22 oktober een mooie optie. Dan komt Nederland Zingt namelijk naar de Sint Catharijnekerk in Brielle. In november volgen nog twee avonden op andere locaties. Meer details daarover volgen nog. Houd daarvoor onze website in de gaten.

Belangrijke wijziging

De Nederland Zingt avonden zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot volwaardige evenementen. Aan iedere Nederland Zingt avond werken bekende christelijke artiesten en muzikanten mee. Ook komen koren vanuit het hele land naar de opnamelocaties. Om dit nu en in de toekomst te blijven organiseren is geld nodig. Door aan iedere bezoeker een kleine bijdrage te vragen, kunnen we deze mooie avonden samen bekostigen.

Met ingang van de Nederland Zingt avond in Nijkerk vragen we een toegangsprijs van € 7,50 per persoon. Vrienden van Nederland Zingt én EO-leden krijgen korting op de entreeprijs. Zij betalen € 5 per persoon én mogen ook een tweede ticket bestellen met dezelfde korting. Kinderen tot 16 jaar mogen de avond gratis bijwonen.

Heeft u hier vragen over, kijk dan of uw vraag beantwoord wordt in de 'Veelgestelde vragen'.

De regel dat maximaal twee opnames per seizoen bezocht mogen worden, komt te vervallen.

Wij hopen u te mogen begroeten op een Nederland Zingt avond dit najaar.

Ook interessant

Speel muziek af