NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--mail play video image audio close menu search next

Rijny Westerik - Er is een dag

"'Er is een dag' vind ik echt een fantastisch lied. Dat gaat over onze toekomst. De wederkomst wordt zo prachtig verwoord in dat lied. Ik zou eigenlijk meer moeten verlangen naar Jezus' komst. Er zijn nog zoveel dingen hier op aarde die ik fijn vind. Mijn schoondochter was zwanger toen ze tegen mij zei dat ze zo uitzag naar de wederkomst. Daar word ik dan bijna jaloers op, zo'n verlangen hebben en dat terwijl je een kindje verwacht. Dat is geweldig!"

Meer lezen over:

Ook interessant

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt, muzieknieuws en mooie liederen? Schrijf je in voor de Nederland Zingt Nieuwsbrief!

Vul hier je e-mailadres in: