NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--mail play video image audio close menu search next

Herman Bestenbreur - Lichtstad met uw paarlen poorten

"We leven in een mooie wereld maar ook een ernstige. Onlangs is de koster van onze kerk op jonge leeftijd plotseling overleden. Wij zijn er allemaal kapot van. Door te zingen, kom je er boven uit. Het lied 'Lichtstad met uw paarlen poorten' pakt me helemaal. Ik ben 81, ik voel me hooguit 60, maar ik zie uit naar die toekomst die in dat lied beschreven wordt. Ik houd van het leven en ik hoop nog een paar jaar te krijgen, maar daarna begint het pas. Dat zal zo gelukzalig zijn dat je helemaal niet terug wilt. Wat moet dat groots zijn."

Meer lezen over:

Ook interessant

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt, muzieknieuws en mooie liederen? Schrijf je in voor de Nederland Zingt Nieuwsbrief!

Vul hier je e-mailadres in: