NPO Logo EO Logo youtube facebook navicon Icon--search video check cross whatsapp facebook-share mail tag image audio Icon--menu

Elise Mannah gaat mee op de Nederland Zingt Reis

Leuk nieuws! Wat hebben we genoten van Elise Mannah op de Nederland Zingt Dag. Ze zingt met veel gevoel en weet ons te raken met haar prachtige zang. We zijn daarom ook heel blij dat ze meegaat op de Nederland Zingt Reis naar Normandië. Samen met Martin Zonnenberg zal zij zorgen voor de muzikale omlijsting van de reis.

De Nederland Zingt Reis vindt plaats van 17 t/m 22 september 2015. Tijdens deze 6-daagse busreis maakt u kennis met de Franse regio Normandië. Naast het bezoeken van mooie steden en het beroemde Mont Saint Michel kunt u genieten van mooie samenzangmomenten in schitterende kathedralen.

Gaat u ook mee?
> Klik hier voor meer informatie over de reis