NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--mail play video image audio close menu search next

Gijsje de Graaf - Machtig God, sterke Rots

"Op mijn verjaardag was ik eens aanwezig op een vrouwenweekend. Ik wilde mijn verjaardag daarom in stilte voorbij laten gaan, maar mijn vriendinnen hadden geregeld dat ik op het podium uitgenodigd werd. Ik verwachtte dat de honderden dames me 'Happy Birthday' of iets dergelijks toe zouden zingen, maar het bleek 'Machtig God, sterke Rots' te zijn. Ik had het totaal niet verwacht en het maakte erg veel indruk op me. Sindsdien raakt het lied me enorm."

Meer lezen over:

Ook interessant

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt, muzieknieuws en mooie liederen? Schrijf je in voor de Nederland Zingt Nieuwsbrief!

Vul hier je e-mailadres in: