NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--mail play video image audio close menu search next

Tineke - Geprezen zij de Heer, dag aan dag draagt Hij ons

"'Geprezen zij de Heer, dag aan dag draagt Hij ons'. Dat lied hebben we gezongen op onze bruiloft. Ik vind dat mooi omdat het begint met prijzen. En daarna komt de belofte dat Hij je draagt. Dat hoort bij elkaar: eerst God prijzen en dan Gods zorg voor ons. Het is een compleet lied, een soort geloofsbelijdenis. Er zit alles in. Als ik het zing, denk ik meteen: ja, dit is het, dit is waar ik voor sta, dit is de God waar ik in geloof."

Meer lezen over:

Ook interessant

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt, muzieknieuws en mooie liederen? Schrijf je in voor de Nederland Zingt Nieuwsbrief!

Vul hier je e-mailadres in: