De solisten van de Nederland Zingt Dag 2016

De solisten van de Nederland Zingt Dag 2016 zijn: Maria den Hertog, Suzanne van der Velde, Ariën en Wouter Vink! Ron van der Spoel is spreker. Graag stellen we alvast Maria den Hertog en Suzanne van der Velde aan jullie voor.

Suzanne van der Velde

In 2005 debuteert Suzanne van der Velde met haar album All Of This Is Really Me. Haar stem blijft vervolgens niet onopgemerkt want vele muzikale samenwerkingen volgen. Ook wordt zij gevraagd voor The Psalm Project met wie zij onder andere door Amerika en Canada toert. Verder is zij zangeres bij Psalmen voor Nu. Bij Nederland Zingt is Suzanne geen onbekende. Zo klonk haar stem onlangs nog in de Jacobikerk in Utrecht voor Nederland Zingt-opnames. Ook wij waren onder de indruk en daarom hebben we haar gevraagd voor de Nederland Zingt Dag 2016. Gelukkig zei ze ja! 

Bekijk hieronder een terugblik naar het optreden van Suzanne waarin zij Psalm 139 zingt.

Psalm 139

Maria den Hertog

Maria den Hertog zong vanaf haar 7e en wilde maar één ding: zangeres worden. Ze studeerde af aan t Haags Conservatorium en zong sindsdien talloze concerten. Ook bracht ze haar solo-c.d "Bereite dich" uit en heeft zij als docente zang een groot lespraktijk. Sinds enkele jaren is zij ook dirigent van twee koren en naast haar baan als concertzangeres komt u haar regelmatig tegen in Nederland Zingt.


Maak daarom hieronder alvast kennis met haar prachtige stem.

Meer lezen over:

Ook interessant

Speel muziek af