Dirk van der Graaf - Open the eyes of my heart

"Engelstalige nummers komen bij mij beter binnen dan Nederlandstalige liederen, daarom luister ik daar liever naar. Begin 2015 ben ik naar een concert van Michael W. Smith geweest; heel gaaf was dat. Er is volop opzwepende en mooie muziek, al is het ook wel een tikkeltje Amerikaans allemaal. Maar wanneer hij een nummer als 'Open the eyes of my heart, Lord' speelt, vind ik dat prachtig."

Bekijk hieronder de prachtige uitvoering van Michael W. Smith van Open the eyes of my heart, Lord.

MIchael W. Smith--open the eyes of my heart / forever

 

Engelse tekst:

Open the eyes of my heart, Lord
Open the eyes of my heart
I want to see you, I want to see you

To see you high and lifted up,
Shining in the light of your glory.
Pour out your power and love,
As we sing holy, holy, holy.

 

Nederlandse tekst:

Schijn met Uw licht in mijn hart Heer

Schijn met Uw licht in mijn hart
Dat ik U zien zal
Dat ik U zien zal

Bekleed met majesteit en macht
Stralend in de glans van Uw glorie
Vul ons met liefde en kracht
Wij zingen heilig, heilig, heilig

Meer lezen over:

Ook interessant

Speel muziek af