NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Prachtige instrumentale versie van 'How Great Thou Art'

De Amerikaanse muziekgroep The Piano Guys speelt populaire liederen. Eén van die liederen is 'How Great Thou Art'. Over hun versie van dit bijzondere lied zeggen de muzikanten: 'How Great Thou Art prijst God en alles wat hij gedaan heeft voor zijn kinderen op deze aarde. Toen we dit stuk speelden voor het Christusbeeld en de Iguaçu-watervallen ervaarden wij een overweldigend gevoel van verwondering, vrede en vreugde'. Geniet mee van de mooie muziek en beelden!

The Mission / How Great Thou Art - The Piano Guys (Wonder of The World 2 of 7)

Meer lezen over:

Ook interessant

Speel muziek af