NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next

40-dagentijd

Ds. Arie van der Veer zal in de 40-dagentijd, die woensdag 10 februari begint, iedere dag een korte meditatie verzorgen. U kunt deze korte video's met de bijbehorende liederen bekijken op de site van Nederland Zingt.

Per abuis is tijdens de uitzending van zondagochtend 7 februari vermeld dat u zich kunt aanmelden voor een dagelijkse e-mail. De meditaties worden niet per e-mail verzonden, maar geplaatst op deze website.

Ook interessant

Speel muziek af

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt, muzieknieuws en mooie liederen? Schrijf je in voor de Nederland Zingt Nieuwsbrief!

Vul hier je e-mailadres in: