De vijf finalisten zijn bekend!

De zoektocht van Nederland Zingt en Visie naar de beste organist van Nederland is in volle gang! De tweede ronde zit erop: de stemmen van de jury en het publiek zijn geteld. We laten je niet langer in spanning...

Sebastiaan Schippers

De vijf finalisten zijn:

  • Sebastiaan Schippers
  • Marnix van der Ploeg
  • Bert Webbink
  • Guido van Wijk (wildcard Visie)
  • Bastiaan Stolk (wildcard Visie)


Op donderdag 31 maart vindt de finale-avond plaats in de Fonteinkerk in Nijkerk. De vijf organisten zullen op deze bijzondere avond optreden en met elkaar strijden om de eerste plaats. U kunt erbij zijn! De toegang is gratis, maar reserveren is verplicht.

Klik hier voor meer informatie en reserveren

Marnix van der Ploeg

Bert Webbink

Guido van Wijk

Bastiaan Stolk


De winnaar speelt tijdens de Nederland Zingt Dag op 23 april tijdens het pauzeprogramma én mag mogelijk deelnemen aan een tv-opname van Nederland Zingt. Daarnaast krijgen de nummers 1, 2 en 3 een masterclass improvisatie van Marco den Toom.

Meer lezen over:

Speel muziek af