Nagenieten NZ Dag | Videoboodschap ds. Arie dinsdag

Ds. Arie van der Veer staat vandaag stil bij het lied 'Mijn hulp is van U, Heer'. Kijk en luister naar zijn korte overdenking en naar het lied, dat gezongen wordt door Suzanne van der Velde en de broers Ariën en Wouter Vink.

video overdenking

Beluister hieronder het lied 'Mijn hulp is van U, Heer' en bekijk de indrukwekkende getuigenis van Lora Kremer.

video lied

Liedtekst
Ik hef mijn ogen op naar de bergen,
waar komt mijn hulp vandaan?

Ik hef mijn ogen op naar U, Heer,
die mij bij zal staan.

Mijn hulp is van U, Heer,
die alles heeft gemaakt.
U zult voorkomen

dat ik wankel of val.
U bent mijn beschermer

die over mij waakt,

die niet sluimeren of slapen zal.
Wat kan mij gebeuren
door zon of door maan?

U bent mijn schaduw,

U bent er altijd,

bewaart heel mijn leven;

mijn komen en gaan.

U beschermt mij tot in eeuwigheid.
Mijn hulp is van U, Heer.

Indrukwekkend getuigenis Lora Kremer

Lora Kremer heeft op de Nederland Zingt Dag een indrukwekkend getuigenis gegeven. Lora verloor haar man bij een brute roofoverval en werd zelf geslagen en verkracht. Maar toch zegt ze: "God leeft, God zorgt en Hij voorziet. Dat is Gods vaderliefde. God is heel dichtbij."

Meer lezen over:

Ook interessant

Speel muziek af