Pauzeprogramma Nederland Zingt Dag 2016

De muziek gaat gewoon door tijdens de pauze. Op de terrassen en op het grote muziekplein in hal 10 kunt u blijven genieten van live optredens van verschillende artiesten. Een wandeling langs de vele stands is zeer de moeite waard. U zult dan ook diverse kunstenaars aan het werk zien. Wanneer u aan een rustpauze toe bent, strijkt u neer in een van de gezellige thema-cafés of op een terras.

Muziekplein (hal 10)
Podium
12:25-12:40  Trinity
12:50-13:00  Winnaar 'Beste organist van Nederland'
13:05-13:15  Cynthia van Echten
13:25-13:45  Wouter en Ariën Vink en Suzanne van der Velde

Hal 11
Doorlopend programma met:

  • Diverse kunstenaars
  • Levende standbeelden

Op de terrassen optredens van:

  • Het Vreemdelingencollectief
  • Pianist Tijmar Fikse


Café’s

  • Bidden & Praten café
  • Metterdaad café met Virtual Reality bioscoop
  • Vrienden van Nederland Zingt café
  • Visie / Eva café
  • Geloof en een Hoop Liefde café

Op de foto
12:30-13:00  Fotoshoot met ds. Arie van der Veer en Mirjam Bouwman (in het Vrienden van Nederland Zingt-café)
Hele pauze:  Op de cover van Eva of Visie (in het Eva / Visie Café)

-------

Live radio
In hal 10 maakt het team van Radio 5 een rechtstreekse uitzending van de Nederland Zingt Dag. Tijdens de pauze zullen de presentatoren Yvonne Sprunken, Tom Herlaar en Petra de Joode aanwezig zijn in hal 10. Terwijl u geniet van uw lunch zingen Trinity, Cynthia van Echten, Wouter en Ariën Vink en Suzanne van der Velde mooie liederen uit hun eigen repertoire.
Cynthia van Echten is aanbiddingsleider, zangcoach en singer-songwriter. "God heeft mijn denken vernieuwd en mij bevrijd en die vrijheid wil ik nu delen met anderen," haar debuutalbum 'Vrij' is hier een prachtig voorbeeld van.
Ook kunt u genieten van orgelmuziek want de prijswinnaar van de verkiezing 'Beste organist van Nederland', die is uitgeschreven door Visie en Nederland Zingt, zal op het plein in hal 10 optreden.

Terrassen
Op de twee grote terrassen in hal 11 kunt u in alle rust van uw lunch genieten. Afwisselend bieden we hier pianomuziek door Tijmar Fikse en optredens van Het Vreemdelingencollectief.
Het Vreemdelingencollectief brengt liedjes die inspireren, verblijden, vertroosten en verbinden. De band bracht in 2013 haar debuutalbum 'Niemandsland' uit en kreeg in datzelfde jaar de Zilveren Duif award voor nieuw talent. In mei dit jaar verschijnt hun nieuwe album 'In de Verte'.

Post
'Ik zal er zijn', al in de naam van God zien we deze belofte. Wat een bemoediging is dit! Hopelijk heeft u in uw leven ervaren dat de Here God 'er is'. Mogelijk door een lied, een tekst uit Zijn Woord, een gebed of iets wat iemand tegen u heeft gezegd. We mogen daarmee ook elkaar bemoedigen. Op de kaart die u in uw tas vindt kunt u een bemoediging schrijven voor iemand anders. Dit mag een tekst, een lied, een verlangen, of een gebed zijn. De kaart kunt u vervolgens 'posten' in een van de postzakken in het midden van het centrale pad in hal 11.

Bidden & Praten café
We kunnen ons voorstellen dat het thema 'Ik zal er zijn' het een en ander bij u los maakt. Of misschien zijn er andere dingen die u al langer bezighouden, of zorg geven. Blijf er niet alleen mee rondlopen. U bent van harte welkom bij de medewerkers van het Praten & Bidden-team om samen te bidden of rustig even door te praten.

Metterdaad café
Het Metterdaad café bruist van de activiteit. U kunt in een heuse Virtual Reality-bioscoop met een speciale bril een kijkje nemen bij het project in Cambodja. Daarnaast kunt u genieten van live muziek van Trinity. Kunst van afval? Het kan! Ook dit ziet u in het Metterdaad café. Vergeet u niet te vragen naar het bijzondere collectedoel van Metterdaad. De medewerkers in het café vertellen u er graag over.

Vrienden van Nederland Zingt café
De echte Nederland Zingt-fans verwachten we in het Vrienden van Nederland Zingt café. Dit café 'ademt' Nederland Zingt. U zult zich er zeker thuis voelen. Extra gezellig wordt het om 12:30 uur wanneer u met ds. Arie van der Veer en Mirjam Bouwman op de foto kunt. Weest u er op tijd bij, de fotoshoot duurt tot 13:00 uur.

Visie / Eva café
In het gezellige Visie / Eva café kunt u op de foto op de cover van Visie of Eva. Ontzettend leuk natuurlijk om zo'n persoonlijke cover te maken. Bent u benieuwd hoe zo'n magazine als Visie of Eva tot stand komt? Vraagt u er gerust naar bij de aanwezige redacteuren. Zij vinden het leuk om u hierover te vertellen. Bent u Eva-lid en onlangs jarig geweest? Vergeet dan niet uw tas op te halen.

Geloof en een Hoop Liefde café
Ouderwets Hollandse gezelligheid vindt u in het Geloof en een Hoop Liefde café. In dit 'bruine café' is het heerlijk toeven. En het kan zomaar zijn dat u nog een van de presentatoren van Geloof en een Hoop Liefde tegen komt.

Levende standbeelden en kunstenaars

"Soms spreken beelden sterker dan woorden," organisator Carla Veldhuis neemt dit letterlijk door haar ideeën bij Gods liefde te vertalen naar levende standbeelden. Een aantal van deze beelden kunt u tijdens de pauze bewonderen.
Diverse kunstenaars zijn live aan het werk op de markt. Neemt u zeker even de tijd om te zien hoe zij kunst tot leven brengen.

Markt

Verspreid over hal 10 en 11 vindt u vele 'stands'. Op de markt vindt u goede doelenorganisaties, boekenstands en kramen van diverse organisaties. U kunt hier informatie verzamelen of heerlijk speuren naar leuke koopjes, cadeautjes, of een mooie herinnering voor uzelf aan deze dag.

Ook interessant

Speel muziek af