NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Bid je mee voor Erica?

Op de Nederland Zingt Dag sprak Henk van Steeg met een bijzondere bezoeker: Erica Meijer vertelde over hoe ze genezen was van leukemie. Woensdag 4 mei ontvingen wij het verdrietige bericht dat de leukemie terug is en dat Erica erg ziek is. Wij bidden voor haar en willen haar bemoedigen met het onderstaande lied: Zoals een hinde smacht naar stromend water. Bidden jullie ook mee?

Hieronder kun je het interview met Erica terugkijken. Ook sprak Henk van Steeg met Linsey. Voor beide vrouwen was het heel bijzonder om de Nederland Zingt Dag bij te wonen.

Meer lezen over:

Ook interessant

Speel muziek af