Ds. Arie: "Vorig jaar had ik nog een compleet gezin"

Ds. Arie van der Veer deelt openhartig zijn persoonlijke verhaal rondom het thema 'Ik zal er zijn!'. Een bijzonder en emotioneel moment tijdens de Nederland Zingt Dag.

Ik zal er zijn! Het is de betekenis van een van de namen van God. Het is ook het themalied van de Nederland Zingt Dag 2016. Voor ds. Arie persoonlijk is 'Ik zal er zijn' in het afgelopen jaar een heel belangrijk thema geworden.

Enkele weken na de Nederland Zingt Dag van 2015 overleed plotseling zijn oudste zoon Peter. Het lied 'Ik zal er zijn' heeft hij - samen met zijn gezin - gezongen op de begrafenis van Peter en daarna ook veel thuis… Met tranen in de ogen en diep verdriet in het hart.

Ik zal er zijn!
Het is Zijn Naam, bij Hem kunnen wij altijd terecht. Voor alle situaties van het leven.

Wil je de getuigenis van ds. Arie delen?
Klik dan op een van de buttons direct onder de foto.

Speel muziek af