Kinga Bán

Elk week kiest Nederland Zingt een Artiest van de Week uit, zo willen we christelijke artiesten bemoedigen in hun werk en houden we jou meteen op de hoogte van heel fijn muzieknieuws. Kinga Bán is ons eerste Artiest van de Week!

In Goede Handen

Kinga Ban / In Goede Handen / Uit Liefde

Haar lied ‘In Goede Handen’ stond amper online of de positieve reacties stroomden via sociale media binnen. ‘De liedjes zaten al in mijn lijf’, laat Kinga aan Visie weten. Toen haar man haar aanspoorde om iets voor zichzelf te doen, nu ze nog energie heeft, is het project snel gaan lopen. Haar eerste solo-album Uit Liefde is inmiddels een feit.

Overweldigende reacties
Voor het lied ‘In Goede Handen’ krijgt Kinga hulp van Matthijn Buwalda. Op de overweldigende reacties reageert de zangeres op haar Facebookpagina met de woorden: ‘Wow! Jullie reacties. Overweldigend. Matthijn Buwalda thank you so much! De woorden komen van hem’. Waar Buwalda weer op reageert met: ‘Jij zingt ze tot leven! Prachtig gedaan.'

Altijd Welkom

Op 12 april wordt ook het lied ‘Altijd Welkom’ gedeeld. Een ontroerend lied die je hieronder kunt beluisteren.

Kinga Ban / Altijd Welkom / Uit Liefde

In 2015 weet Kinga met haar band Sela op de Nederland Zingt Dag al duizenden mensen te raken met het lied ‘Ik zal er zijn’. Dit jaar bengt zij wederom woorden van troost. Haar album Uit Liefde gaat over afscheid, bemoediging, gastvrijheid, maar bovenal gaat het over de liefde. Want zoals Kinga in een interview met Visie zegt: ‘God vraagt van ons om van onze naasten te houden als van onszelf. Juist die liefde moeten we leven.’

Meer lezen over:

Speel muziek af