Trinity

Deze week is Trinity Artiest van de Week bij Nederland Zingt! Dat houdt in dat je extra veel over de vrolijke muzikanten gaat horen de komende dagen. Zo kun je hieronder nog eens nagenieten van Trinity op de Nederland Zingt Dag 2016.

Trinity - The Way That I Do

Trinity - The way that I do

Trinity - I Carry Your Heart

Trinity - I carry your heart

Trinity - Rise Again

Nederland Zingt Dag 2016: Rise again - Trinity

Trinity - Ik Wens Jou

Nederland Zingt Dag 2016: Ik wens jou - Trinity

Trinity - Fiesta Celestial

Trinity - Fiesta Celestial

Winactie

Voor nog meer muziekplezier van Trinity maak je deze week kans op een gesigneerd liedboek van de bandleden en als je het goede antwoord weet maak je ook nog eens kans op twee kaarten voor de Trinity-tour. Hoe je kans maakt? Dat lees je hier!

Meer lezen over:

Speel muziek af