NPO Logo EO Logo youtube facebook navicon search video check cross whatsapp facebook-share mail tag image audio close menu

Achter de schermen bij Soli Deo Gloria en At Once

Soli Deo Gloria en At Once zijn Artiest van de Week bij Nederland Zingt. De muzikale mannen zijn druk met hun tour, maar gelukkig maakten zij tijdens hun concert in de Fonteinkerk in Nijkerk tijd vrij voor wat muzikale vragen.

Nuchterheid en emotie

'Je bent met alleen maar mannen en dat zorgt voor nuchterheid. Tegelijkertijd zorgt dat ook voor een stukje concentratie, dat vrouwen soms wat moeilijker vinden', één van de koorleden van Soli Deo Gloria laat tijdens het achter de schermen-interview weten, dat het zo z'n voordelen heeft om in een mannenkoor te zingen. In onderstaand filmpje vertellen de goedlachse mannen verder over hun favoriete lied en over emoties tijdens het zingen.

Nederland Zingt: interview met Soli Deo Gloria en At Once tijdens hun concert in de Fonteinkerk.

Nederland Zingt: interview met Soli Deo Gloria en At Once tijdens hun concert in de Fonteinkerk.

Meer lezen over: