NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Elisa Krijgsman en dochter in 'Jij & Ik' voor War Child

Elisa Krijgsman die in juni nog meespeelde bij de Nederland Zingt opname in Deventer werd verrast door Marco Borsato. Elisa Krijgsman en zijn dochter Dewi zijn namelijk geselecteerd voor de TV-avond 'Jij & Ik'. Een avond waarin de bijzondere band tussen ouders en kinderen wordt gevierd door samen te zingen. In onderstaand filmpje is te zien hoe Marco Borsato Elisa en dochter Dewi verrast met hun deelname.

Jij & Ik voor War Child

Benieuwd naar het deelname-filmpje van Elisa en Dewi waarin zij het liedje 'Just The Way You Are' zingen? Je kunt de beelden hier terug bekijken.

Kijk woensdag 29 juni om 20.30u naar 'Jij&Ik' voor War Child, bij de EO op NPO1. 

Meer lezen over:

Speel muziek af