NPO Logo EO Logo youtube facebook navicon Icon--search video check cross whatsapp facebook-share mail tag image audio Icon--menu

Mijn Jezus, ik houd van U

Ze verlangt er naar om meer van Jezus te ontdekken. Het meest recente muziekproject van Darlene Zschech focust dan ook volledig op het meer zichtbaar maken van Gods Zoon. Hier zingt Darlene het bekende 'Mijn Jezus, ik houd van U', maar wel in een nieuw jasje natuurlijk!

In de video zie je ook haar muzikale vrienden Michael W. Smith en Kari Jobe langskomen.

My Jesus, I Love Thee - Darlene Zschech - Revealing Jesus

My Jesus, I Love Thee - Darlene Zschech - Revealing Jesus

Nederland Zingt
Wat is dit toch een mooi lied! Hieronder kun je een Nederlandse uitvoering bekijken.

Mijn Jezus, ik houd van U

Mijn Jezus, ik houd van U

Meer lezen over: