Women in Worship

Women in Worship is Artiest van de Week bij Nederland Zingt! Nu zeggen we wel Women in Worship, maar de zangeressen zijn op zoek naar een nieuwe naam voor hun zanggroep. Fans mogen namen aandragen en alle suggesties zijn welkom. Na de zomer wordt dan onder die nieuwe naam een EP uitgebracht. Onder welke naam we de dames straks gaan horen moeten we nog even afwachten, maar deze week zetten we ze nog even in het zonnetje als Women in Worship. Women in Worship heeft namelijk al vaker meegewerkt aan Nederland Zingt-opnames en daar zijn we erg blij mee. Zo waren de zangeressen te horen in de Lolaankerk in Apeldoorn, waar onderstaande liederen zijn opgenomen.

Zoals een hinde

Nederland Zingt: Zoals een hinde

Liefde was het

Liefde was het

Daar ruist langs de wolken

Nederland Zingt: Daar ruist langs de wolken

Favoriete liederen

Als je zoveel van zingen houdt, dan is de eerste vraag die bij ons te binnen schiet: wat is jouw favoriete lied? Wij vroegen het aan de vrouwen van Women in Worship en daar kwamen openhartige verhalen uit.

Zo vertelt Jeannette over een lied waarin zij met het haar gezin steun vond toen zij door een moeilijke tijd gingen. Een tijd waarin zij weinig geld te besteden hadden. Je leest haar verhaal hier. Tineke moet bij deze vraag gelijk denken aan het lied dat zij zong op haar bruiloft. 'Amazing Grace' is het favoriete lied van Yessica. Zij vertelt hoe zij door dit lied Gods genade ervaart. Gabriëlle noemt een ander bijzonder lied waar zij elke keer weer door wordt geraakt. En Talitha vond steun bij het lied 'Ik Zal Er Zijn' toen haar moeder overleed.

Van Women in Worship zelf kunnen we in net najaar ook nieuwe muziek verwachten. Wij hopen in ieder geval nog lang van deze muzikale vrouwen te genieten, onder welke naam de zangeressen straks dan ook verder gaan. Heb jij na het lezen van dit artikel inspiratie gekregen voor een nieuwe naam voor de zangeressen? Je kunt je ideeën doorgeven via de Facebookpagina van de vrouwenzanggroep.


Meer lezen over:

Ook interessant

Speel muziek af