Zingend op reis (4) - U bent mijn schuilplaats, Heer

Take a break. Even een moment voor jezelf. Even geen verplichtingen maar rust. De zomervakantie kan zo'n periode van rust en de stilte opzoeken zijn. De stilte brengt rust in ons leven en stelt ons open om te ontdekken wie God is en wat Hij wil zeggen. Ds. Arie van der Veer vertelt er meer over in zijn meditatie 'Take a break'.

Beluister hieronder het lied: U bent mijn schuilplaats, Heer

Liedtekst

You are my hidingplace
You always fill my heart
with songs of deliverance
whenever I am afraid
I will trust in you
I will trust in you
Let the weak say I am strong
in the strength of the Lord

U bent mijn schuilplaats, Heer
U vult mijn hart steeds weer,
met een verlossingslied
En telkens als ik angstig ben,
steun ik op U.
Ik vertrouw op U.
Als ik zwak ben,
ben ik sterk in de kracht van mijn Heer

You are my hidingplace
You always fill my heart
with songs of deliverance
whenever I am afraid
I will trust in you

Meer lezen over:

Ook interessant

Speel muziek af