Arend Jansen

Sinds Arend Jansen zijn grote broers gitaar zag spelen, wilde hij zelf ook niet anders dan dit prachtige instrument oppakken. Op zijn 21e volgde hij gitaarles bij Jan Peter Beijersbergen en werd het spelen serieuzer. Inmiddels speelt Arend Jansen in verschillende bands, is hij te horen op meer dan 25 albums en is hij te zien in televisieprogramma's waaronder: Nederland Zingt! Onlangs klom hij zelfs nog op de toren van de Martinikerk in Franeker om een liedje op te nemen voor ons programma. Voor zijn geweldige inzet en prachtige gitaarspel bekronen wij Arend Jansen daarom tot Artiest van de Week.

Het hoogste lied

'Ja, leuk doen we.' Arend Jansen hoef je geen twee keer te vragen of hij 'even' samen met Elisa Mannah de toren van de Martinikerk in Franeker wil beklimmen voor een filmpje. In korte tijd had hij alle trappen beklommen en stond hij klaar met zijn gitaar. Wat een enthousiasme! De unieke beelden zijn hieronder te bekijken.

'Aan de vruchten'

Geloof

Arend Jansen kan naast gitaarspelen heel mooi vertellen over zijn geloof in God. Voor de website van Ik Zoek God werd hij geïnterviewd. Een mooi persoonlijk filmpje om te bekijken als je nieuwsgierig bent hoe deze getalenteerde muzikant God in zijn leven ervaart.

'God past heel persoonlijk bij mij.'

Arend: God past heel persoonlijk bij mij

Mag het nog wat langer duren?

Zelfs als Arend Jansen zijn gitaar aan het testen is, is het heel fijn om naar zijn gitaarspel te luisteren. In onderstaand filmpje test hij een Folreden Gitaar. Heerlijk om naar te luisteren, het filmpje had wat ons betreft langer mogen duren.

Fridays Blues

Fridays Blues

Artiest van de Week

Elk week kiest Nederland Zingt een Artiest van de Week uit, zo willen we christelijke artiesten bemoedigen in hun werk. Bekijk hier welke artiesten Arend Jansen voorgingen.

Meer lezen over:

Ook interessant

Speel muziek af