Martin Mans

Hij is regelmatig op televisie te zien en op de radio laat hij ook van zich horen. Hij is dirigent en begeleidt meerdere koren en artiesten. Hij schrijft muziek voor orgel, koor en orkest. En in 2010 kreeg hij een koninklijke onderscheiding vanwege zijn muzikale en culturele verdiensten. We hebben het natuurlijk over Martin Mans! Deze week gaat de eretitel 'Artiest van de Week' naar deze veelzijdige artiest.

The Martin Mans Formation

Martin Mans, van alle muzikale markten thuis, leidt onder andere The Martin Mans Formation. Een zanggroep die wij ook bij Nederland Zingt graag horen. Beluister bijvoorbeeld het lied 'De Liefde' gezongen door The Martin Mans Formation samen met Lucas Kramer en Jaap Kramer.

'De Liefde'

De Liefde

Onder leiding van

Of wat dacht je van deze prachtige uitvoering van 'Veilig in Jezus' armen' onder leiding van Martin Mans?

Veilig in Jezus' armen

Veilig in Jezus' armen (Johannes de Heer 523) - Nederland zingt (13-12-2014)

Improviseren

En als je Martin Mans laat improviseren dan krijgt je dit soort heerlijke muziek.

Improvisatie 'Hoe Groot Zijt Gij'

Martin Mans Overkruin NGK 12 Juni 2014 Improvisatie Hoe groot zijt Gij

Slaaptijd

Ook als je niet zo goed kunt slapen, speelt Martin Mans muziek om bij weg te dromen.

Improvisatie slaperige melodieën

Slaaptijd Martin Mans

Gezegend

Ben je nog wakker na alle slaapliedjes die Martin Mans hierboven zo mooi speelde? Dan hebben we nog een mooie afsluiter: 'Tel uw zegeningen'. Laat Martin Mans spelen en sta tijdens zijn orgelspel even stil bij alle zegeningen.

'Tel uw zegeningen'

Tel uw zegeningen

Meer lezen over:

Ook interessant

Speel muziek af