Remco Hakkert

In 1994 deed Remco Hakkert mee als solist aan de EO-talentenjacht. Zijn zelf gecomponeerde lied 'Hold Me' was een succes en hij won de talentenjacht. En sindsdien is de zanger niet meer weg te denken uit de christelijke muziekwereld. Hoog tijd dus om hem eens in een muzikaal zonnetje te zetten als Artiest van de Week.

Thema 40-jarig jubileum EO

In 2007 viel de Nederland Zingt Dag samen met het 40-jarig jubileum van de EO. Aan Remco Hakkert de eer om een lied te schrijven bij het thema van deze feestelijke dag. Het werd het prachtige lied 'Wij Danken U'.

Wij Danken U

Prachtig lied

Op diezelfde feestelijke dag zong Remco Hakkert het lied 'U Bent mijn hulp Heer', en dat deed hij prachtig.

Voetstappen in het zand

Gebed

We sluiten af met een lied van Remco Hakkert dat wij zingen en bidden voor alle kinderen. Een lied dat hopelijk nog vele generaties gezongen mag worden.

Gebed voor mijn kinderen

Nederland Zingt: Gebed voor mijn kinderen

Jouw favoriet?

Wat is jouw favoriete lied van Remco Hakkert? Laat het ons weten via onze Facebookpagina.

Stemmen

Je kunt ook nog steeds stemmen op de 15 mooiste liederen van Nederland Zingt. De liederen met de meeste stemmen komen in een speciale uitzending en verschijnen in het najaar op CD zodat je altijd naar de fijnste liederen kunt luisteren.

U bent mijn hulp Heer

U bent mijn hulp Heer

Gedicht

Tijdens Nederland Zingt-opnames in de Grote of Martinikerk in Doesburg zingt Remco Hakkert het lied dat velen kennen als gedicht: het bemoedigende 'Voetstappen in het zand'.

Meer lezen over:

Ook interessant

Speel muziek af