Reni en Elisa Krijgsman

Elisa Krijgsman was in juni (2016) samen met zijn dochter Dewi te zien in het televisieprogramma Jij & Ik, daar zongen zij samen het liedje 'Just The Way You Are'. Dewi heeft de muzikale genen niet van een vreemde. Haar ouders Reni en Elisa Krijgsman hebben al veel mensen weten te raken met hun liederen. Hoog tijd om hen dus de eretitel 'Artiest van de Week' te geven.

Televisieprogramma Jij & Ik

In Jij & Ik had Elisa Krijgsman een ander familielid naast zich dan zijn vrouw. Dochter Dewi was samen met hem uitgekozen om deel te nemen aan het televisieprogramma Jij & Ik, en wat deed zij dat mooi en vol enthousiasme!

'Just The Way You Are'

Jij&Ik - Dewi & Elise

Bemoedigend

Eén van de bekendste liederen van Reni en Elisa is misschien wel 'Als het leven soms pijn doet'. Een oprecht en troostend lied.

'Als het leven soms pijn doet'

Als het leven soms pijn doet

Zesde cd

In 2015 kwam 'Op Visite' uit, het zesde album van Reni en Elisa Krijgsman. Een album vol met ''liederen die troost, herkenning en bemoediging geven. Zoals het tijdens visites soms gaat; de diepgang in gesprekken met een lach en wellicht een traan, maken een visite waardevol en betekenisvol.'' 

'Op Visite'

Reni & Elisa - Op visite

Familieman

'Vader laat mij vader zijn zoals U Vader bent. Dat iedereen in dit gezin U als een Vader kent.'' Deze woorden zingt Elisa in het lied 'Het Vadergebed' (geschreven door Rikkert Zuiderveld). Een prachtig lied om naar te luisteren.

'Het Vadergebed'

Het Vadergebed - Elisa Krijgsman

Artiest van de Week

Elk week kiest Nederland Zingt een Artiest van de Week uit, zo willen we christelijke artiesten bemoedigen in hun werk. Bekijk hier welke artiesten Reni & Elisa voorgingen.

Speel muziek af