NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--mail play video image audio close menu search next

Afwasjongens treden op in Oldebroek

Viral

De mannen van CGK Ichthus uit Urk gingen eerder al viral met een filmpje waarin zij 'Lichtstad met Uw paarlen poorten' zingen tijdens de afwas. Het filmpje werd door verschillende media opgepikt en de zangtalenten konden op veel lof rekenen. Het spontane optreden werd zo goed ontvangen dat zij zondag 14 augustus werden uitgenodigd door de VEG in Oldebroek. Daar zongen zij onder andere het lied 'Ja, ik geloof.' Bekijk, beluister en zing hieronder mee!

Meer lezen over:

Ook interessant

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt, muzieknieuws en mooie liederen? Schrijf je in voor de Nederland Zingt Nieuwsbrief!

Vul hier je e-mailadres in: