Marjolein de Wit

Op haar tiende kreeg Marjolein de Wit fluitles van solofluitist Raymond Delvoye en al gauw won ze prijzen tijdens muziekconcoursen. Niet zo gek dus dat zij cum laude afstudeerde aan het Brabants conservatorium in Tilburg. Inmiddels is ze te horen op heel wat concerten en is te zien in verschillende muziekprogramma's. Ook bij Nederland Zingt wordt haar talent gewaardeerd. Al meerdere uitzendingen mochten wij van haar prachtige klanken genieten. Deze week zetten we Marjolein de Wit daarom in een muzikaal zonnetje als Artiest van de Week.

Samen met harpiste Regina Ederveen

Tijdens een zomerconcert in Epe speelde Marjolein de Wit samen met harpiste Regina Ederveen. Samen speelden zij het lied 'David of the white rock'. Een po√ętisch samenspel.

David of the white rock

Flautist Marjolein de Wit and harpist Regina Ederveen play David of the White Rock

L.Durey - Deux Dialogues

Tijdens een concert in de IJsseldijkkerk in Krimpen aan de IJssel speelde Marjolein de Wit deze prachtige fluitsolo.

Fluitsolo

Marjolein de Wit - L.Durey - Deux Dialogues

Nederland Zingt

Ook bij onze opnames is de Artiest van de Week te horen. Bijvoorbeeld in onderstaand lied 'Heer wilt U mijn Leidsman wezen'.

Oops, an error occurred! Code: 2022092705392941dc7fec

Het zit in de familie

De fluitiste speelt ook regelmatig met haar echtgenoot Martin Zonnenberg (organist en muzieksamensteller bij Nederland Zingt). En zo nu en dan betrekken zij hun kinderen tijdens concerten. Zo speelden zij 'Vreemde fluiten' in de Grote Kerk in Sliedrecht. Marjolein de Wit op haar fluit, Martin Zonnenberg op de piano en zoon Mark Zonnenberg op de percussie. En dat leverde erg leuke beelden op!

Vreemde fluiten

strange flutes.mp4

Artiest van de Week

Elk week kiest Nederland Zingt een Artiest van de Week uit, zo willen we christelijke artiesten bemoedigen in hun werk. Bekijk hier welke artiesten Marjolein de Wit voorgingen.

Meer lezen over:

Ook interessant

Speel muziek af