NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--mail play video image audio close menu search next

Oslo Gospel Choir met 'Draw me close'

In de vakantietijd kijken we graag eens over de grens bij andere koren. Deze keer zingen we mee met het Oslo Gospel Choir, een Noors gospelkoor. Het lied 'Draw me close' is terug te vinden op het album 'We lift our hands up'. Wij kennen dit lied ook wel als Opwekkingslied 'Houd mij dicht bij U'.

Draw me close

Olso Gospel Choir - Draw me close(HD)With songtekst/lyrics

Over de grens

We keken al eerder over de grens bij het kleurrijke Mzansi Jeugdkoor uit Zuid-Afrika.

Meer lezen over:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt, muzieknieuws en mooie liederen? Schrijf je in voor de Nederland Zingt Nieuwsbrief!

Vul hier je e-mailadres in: