Yesss-koren

Deze jonge zangtalenten stonden op de Nederland Zingt Dag 2014 en hun mooie gezang is bij meerdere Nederland Zingt-uitzendingen te horen. De koorleden staan bekend om hun leergierigheid, enthousiasme en hun passie voor zingen. Deze week geven wij hen daarom de eretitel: Artiest van de Week!

Concerten en zorginstellingen

De Yesss-koren is een aantal samengevoegde koren onder leiding van dirigente Henriëtte Broekman. De leeftijd van de koorleden varieert tussen de  6 en 19 jaar. Yesss-koren laat van zich horen tijden concerten en evenementen. Verder zijn de jonge zangers en zangeressen regelmatig te zien in zorginstellingen. Hieronder zijn de zangtalenten te horen vanuit Apeldoorn voor een Nederland Zingt opname.

Mijn God is de Koning

Mijn God is de Koning

Nederland Zingt Dag

De Yesss-tienerkoren was bovendien de grote winnaar van het muzikale project 'Nederland Zingt Steeds Beter'. De koorleden mochten als prijswinnaars zingen op de Nederland Zingt Dag 2014. "Heel bijzonder om voor zo'n groot publiek al zingend de boodschap van Gods Koninkrijk door te geven,'' vertelde dirigente Henriëtte Broekman over dit speciale moment.

Celebrate the victory

Nederland Zingt-dag 2014: Yesss zingt 'Celebrate the victory'

Jubilieum

In 2012 vierden de koorleden hun 12,5 jubileum en dat deden zij uiteraard toepasselijk met een prachtig concert. Vanuit de Grote Kerk in Harderwijk zongen zij onder andere het lied 'Wij verhogen Uw naam'.

Wij verhogen Uw naam

Yesskoren Jubileumconcert Henriëtte Broekman 6 oktober 2012 - Wij verhogen Uw naam

Engelstalig

We sluiten het rijtje af met het prachtige Engelse lied 'You Raise Me Up'.

You Raise Me Up

Yesskoren Jubileumconcert Henriëtte Broekman 6 oktober 2012 - You raise me up

Artiest van de Week

Elk week kiest Nederland Zingt een Artiest van de Week uit, zo willen we christelijke artiesten bemoedigen in hun werk. Bekijk hier welke artiesten Yesss-koren voorgingen.

Meer lezen over:

Ook interessant

Speel muziek af