Als het leven soms pijn doet | Meditatie en orgelspel

Ds. Arie van der Veer houdt een mini meditatie naar aanleiding van het lied 'Als het leven soms pijn doet'. Een lied waarin we God vragen om ons te laten voelen dat Hij er is als wij dat in moeilijke tijden niet altijd ervaren. Met de woorden 'Uw stok en Uw staf, die vertroosten mij' uit Psalm 23 wil ds. Arie je graag bemoedigen. Kijk en luister je mee?

Ds. Arie van der Veer en Martin Zonnenberg hebben hun krachten gebundeld voor een reeks bemoedigende filmpjes. Ds. Arie geeft een korte meditatie gebaseerd op hoopvolle, troostende liederen en Martin Zonnenberg speelt het lied op het orgel van de Bovenkerk in Kampen.

Sharon Kips zingt 'Als het leven soms pijn doet'

Pianist Jan Vayne begeleidt Sharon Kips op de vleugel. De opname is gemaakt in de Grote Kerk in Den Haag.

Speel muziek af