NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--mail play video image audio close menu search next

Door de nacht van strijd en zorgen | Meditatie en orgelspel

Ds. Arie van der Veer en Martin Zonnenberg bundelen hun krachten voor een nieuwe reeks bemoedigende filmpjes. Ds. Arie geeft een korte meditatie gebaseerd op hoopvolle, troostende liederen en Martin Zonnenberg speelt het lied op het orgel van de Bovenkerk in Kampen.

Ze beginnen met het gezang: Door de nacht van strijd en zorgen, schrijdt de stoet der pelgrims voort. "Dag en nacht wisselen elkaar af", zegt ds. Arie van der Veer. En dat herkennen we vast allemaal in ons eigen leven. Wat geeft hoop in de nacht? Dat hoor je in de onderstaande video.

Meer lezen over:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt, muzieknieuws en mooie liederen? Schrijf je in voor de Nederland Zingt Nieuwsbrief!

Vul hier je e-mailadres in: