Lucas Kramer

Lucas Kramer zong bij Christelijk Jong Mannenkoor 'Soli Deo Gloria', bracht meerdere CD's uit en heeft al veel mensen weten te raken met zijn stem. Hoog tijd dus om deze zanger te bekronen met de eretitel 'Artiest van de Week'!

Bemoediging

22 september geeft Lucas Kramer in Dienstencentrum Protestantse Kerk een gratis 'Genade Blijft-concert' om aandacht te vragen voor het thema 'Versterk de kerk in het Midden-Oosten'. Een bemoedigend lied dat bij dit thema past is 'Amazing Grace'. Lucas Kramer zong dit lied onlangs bij EO Live.

Amazing Grace

Lucas Kramer-Amazing Grace

Zegeningen

De stem van Lucas Kramer leent zich uitstekend voor muzikale samenwerkingen. Neem bijvoorbeeld het lied lied 'Blessings' dat hij samen zong met Myrthe Ebbers.

Blessings

Blessings - Lucas Kramer en Myrthe Ebbers | www.lucaskramer.com

Nederland Zingt

In Nederland Zingt zong Lucas Kramer onder andere het prachtige lied: 'Nooit meer nacht'. 

Oops, an error occurred! Code: 20220929003458d9690c30

Nederland Zingt Dag 2010

In 2010 zong Lucas Kramer een prachtige uitvoering van het lied 'U heft mij op' op de Nederland Zingt Dag.

U Heft mij op

Nederland Zingt Dag - You raise me up

Artiest van de Week

Elk week kiest Nederland Zingt een Artiest van de Week uit, zo willen we christelijke artiesten bemoedigen in hun werk. Bekijk hier welke artiesten Lucas Kramer voorgingen.

Nederland Zingt Dag 2015

Ook op de Nederland Zingt Dag 2015 was hij erbij. Daar zong Lucas Kramer samen met Elise Mannah en Marcel en Lydia Zimmer het lied 'De bron van ons bestaan'. 

De Bron van ons bestaan

De Bron van ons bestaan

Speel muziek af