Op U mijn Heiland blijf ik hopen | Meditatie en orgelspel

Het lied 'Op U mijn Heiland blijf ik hopen' begint met deze regels: 'Op U mijn Heiland blijf ik hopen, verlos mij van mijn bange pijn. Zie, heel mijn hart staat voor U open en wil, o Heer, uw tempel zijn.' Geloven kan je zekerheid bieden. Geloven kan je ook hoop geven. Maar hoe blijf je elke dag weer opnieuw hopen? Daar gaat deze meditatie van ds. Arie van der Veer over, met op de achtergrond prachtig orgelspel van Martin Zonnenberg.

Ds. Arie van der Veer en Martin Zonnenberg hebben hun krachten gebundeld voor een reeks bemoedigende filmpjes. Ds. Arie geeft een korte meditatie gebaseerd op hoopvolle, troostende liederen en Martin Zonnenberg speelt het lied op het orgel van de Bovenkerk in Kampen.

Beluister het lied

Meer lezen over:

Ook interessant

Speel muziek af