Reserveren voor Nederland Zingt & Joke Buis

Na een zomerstop trekt Nederland Zingt weer het land in voor opnames. We zoeken de mooiste plekken op om samen te zingen. Om ons gezang nog mooier te laten klinken, werken we bovendien samen met verschillende artiesten.

Gratis reserveren

Zo zingen Joke Buis en haar band 27 september 2016 met ons mee in de Oude Kerk in Delft. Deze maand wordt 'de Johannes de Heer studio sessies Volume 2' verwacht, het nieuwe album van Joke Buis. Een voorproefje op dit album kun je hier alvast bekijken en beluisteren.

Voor de Nederland Zingt opnames in Delft werken we verder samen met de Amsterdam Staff Songsters van het Leger des Heils. Dit koor staat onder leiding van Roel van Kesteren. Begeleidende musici zijn onder anderen Bas de Vroome (orgel), Jan Willem van Delft (vleugel) en Rob Buis (hammond).

Natuurlijk zingen we ook weer met mensen vanuit heel Nederland. Samen zingen, samen geloven!

Meer lezen over:

Ook interessant

Speel muziek af