Annemarie heeft nog een andere passie dan bakken

Annemarie is de winnares van het programma Heel Holland Bakt 2016. Aan Geloof en een Hoop Liefde vertelde zij over een andere passie. Een passie die wij met haar delen.

Heel Holland zingt

Naast bakken houdt zij namelijk enorm veel van zingen. Met name als zij optreedt met haar twee gospelkoren: het Scheveningse YMCA Gospelchoir en Gospel Boulevard. Die laatste ken je misschien nog van de Nederland Zingt Dag. Aan Geloof en een Hoop Liefde licht zij haar liefde voor zingen toe: 'Muziek is de taal van je ziel. Als je zingt vanuit je hart, kun je mensen écht raken. Dat vind ik heel bijzonder. Bij de repetities van Gospel Boulevard denk ik elke keer: ‘Zo klinkt het in de hemel’. Een prachtige en inspirerende quote vinden wij! In Nederland Zingt zong het koor van Annemarie het lied 'Total Praise' dat hieronder te bekijken is.

Total Praise

Total Praise Gospel Boulevard

Lees het complete interview

Het gehele interview van Geloof en een Hoop Liefde met Annemarie is hier te belezen.

Ook interessant

Speel muziek af