Ariën en Wouter Vink

De broers Ariën en Wouter Vink houden beiden van zingen en dat doen ze dan ook regelmatig samen. Zo deden zij beiden mee aan het talentenprogramma 'The Voice of Holland' en stonden ze samen op het podium tijdens de Nederland Zingt Dag 2016.

Broederliefde

Ariën en Wouter leren zingen in de kerk en ook van hun ouders krijgen zij een fijne dosis muzikaliteit mee. Toch hebben de zangers zo hun eigen voorkeuren op muzikaal gebied.  'Ariën is de zangleider, ik de entertainer,' vertelt Wouter tijdens een interview met Visie. Beide kwaliteiten zijn nodig op het podium en de broers deden het dan ook heel goed samen op de Nederland Zingt Dag 2016. Bekijk en beluister dit lijstje met liederen gezongen door de broers Vink.

Hef je hoofd omhoog

Nederland Zingt - Hef je hoofd omhoog

It's me, o Lord

Nederland Zingt - It’s me, o Lord

Maak ons tot een stralend licht

Nederland Zingt - Maak ons tot een stralend licht

Adembenemend

Nederland Zingt - Adembenemend

Nederland Zingt Dag 2016

Nog niet genoeg gehoord van Ariën en Wouter? Dan komt dat goed uit! Je hoort ze namelijk in de Nederland Zingt uitzending van zaterdag 29 oktober. 

Artiest van de Week

Elk week kiest Nederland Zingt een Artiest van de Week uit, zo willen we christelijke artiesten bemoedigen in hun werk. Bekijk hier welke artiesten Ariën en Wouter Vink voorgingen.

Meer lezen over:

Ook interessant

Speel muziek af