NPO Logo EO Logo youtube facebook whatsapp facebook-share mail play video image audio close menu search next

Duet moeder en dochter: 'Weet je wel hoeveel ik van je houd'

Singer-songwriter Carin van Essen is met haar cd 'Dag!' genomineerd voor de Zilveren Duif in de categorie 'Beste album kindermuziek'. Eén van de liederen die op dit album te horen is, is het lied 'Weet je wel hoeveel ik van je houd'. Een aanstekelijk en lief duet tussen moeder en dochter dat we graag met jullie delen.

Zilveren Duif

De Zilveren Duif Awards belichten het beste dat christelijke muziek in binnen- en buitenland te bieden heeft op het vlak van kwaliteit, originaliteit en authenticiteit, gekozen door een jury en een groep vakmensen. Op 17 november 2016 worden de Zilveren Duif Awards voor de vijfde maal uitgereikt in de Basiliek in Veenendaal, als onderdeel van de Maand van de Christelijke Muziek.

Weet je wel hoeveel ik van je houd

Weet je wel hoeveel ik van je houd (Carin van Essen)

Weet je wel hoeveel ik van je houd (Carin van Essen)