NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Geweldige versie van 'Hallelujah'

Pentatonix heeft een geweldige versie van het lied 'Hallelujah' gedeeld. Het lied is afkomstig van hun kerstalbum 'A Pentatonix Christmas', dat net uitgebracht is.

Nieuw jasje

De band die al haar liederen a capella zingt ging al eerder viral met het lied 'Mary did you know?'. En ook deze keer is het de bandleden gelukt om een bekend lied in een nieuw jasje te steken. Wat vind jij van deze versie van 'Hallelujah'? Laat het ons weten via onze Facebookpagina.

Hallelujah

[OFFICIAL VIDEO] Hallelujah - Pentatonix

Meer lezen over:

Ook interessant

Speel muziek af