Ik bouw op U, mijn schild en mijn verlosser | Meditatie en orgelspel

De orgelklanken van het bekende lied 'Ik bouw op U, mijn schild en mijn verlosser' vormen de intro van een nieuwe mini meditatie van ds. Arie van der Veer. Wat is de achtergrond van dit lied? En hoe kan God een schild genoemd worden? Kijk en luister naar onderstaand filmpje.


Beluister hieronder het lied.


Liedtekst

Ik bouw op U, mijn schild en mijn verlosser,
niet eenzaam ga ik op de vijand aan.
Sterk in Uw kracht, gerust in Uw bescherming,
ik bouw op U en ga in Uwe naam.
Sterk in Uw kracht, gerust in Uw bescherming,
ik bouw op U en ga in Uwe naam.

Gelovend ga ik, eigen zwakheid voelend
en telkens meer moet ik Uw kracht verstaan.
Toch rijst in mij een lied van overwinning,
ik bouw op U en ga in Uwe naam.
Toch rijst in mij een lied van overwinning,
ik bouw op U en ga in Uwe naam.

Meer lezen over:

Ook interessant

Speel muziek af