NPO Logo EO Logo youtube facebook whatsapp facebook-share mail play video image audio close menu search next

Levensveranderende liederen

Een lied dat je kracht biedt op het moment dat je eigenlijk de kracht niet meer hebt en een liedtekst die je letterlijk in je leven ervaart; het overkwam Irene en Gerlofke. Zij deelden hun getuigenissen tijdens de Nederland Zingt Familie Sing-In in Veenendaal.

Volhouden na teleurstelling

Irene Terpstra heeft een levensbedreigende ziekte die haar leven en het leven van haar gezin bepaalt. Ze vertrouwt erop dat God haar en haar kinderen niet loslaat, maar vaak is er ook teleurstelling over haar ziekte. In een moeilijke periode werd ze enorm geraakt door het lied 'Houd vol’ van Kees Kraayenoord.

'Is dit dan Gods wil?'

'Houd vol'

Houd Vol - Live@Mozaiek0318

Houd Vol - [email protected]

Zingen als de avond valt

Gerlofke kwam als aanbiddingsleider in haar gemeente in aanraking met het lied '10.000 redenen'. Maar de zinnen in het eerste couplet gaven een worsteling. 'Laat mij nog zingen als de avond valt'. Zou ze dat wel kunnen zingen? Ze twijfelde eraan. Gerlofke's grootste angst was dat ze borstkanker zou krijgen. Zou ze dan nog kunnen zingen en danken? Drie jaar later krijgt ze het onvoorstelbare nieuws…ze heeft borstkanker. Kijk wat er gebeurde.

God zei: 'Ik ben erbij'.

'Tienduizend redenen'

Tienduizend redenen

Tienduizend redenen

Win: het boek '10.000 redenen'

Nog meer verhalen over geloof, hoop en dankbaarheid horen? Dan hebben wij goed nieuws! Wij mogen drie exemplaren van het boek '10.000 redenen' wegggeven. Klik hier voor meer informatie.

Meer lezen over:

Op de hoogte blijven van leuke nieuwtjes en mooie nummers? Schrijf je in voor de Nederland Zingt Nieuwsbrief!

Vul hier je e-mailadres in: