Reisbelevenissen Nederland Zingt | Bodensee

Ruim 180 deelnemers reisden in september af naar de Bodensee met ds. Arie van der Veer, Martin Zonnenberg en Marcel & Lydia Zimmer. De Nederland Zingt Reis 2016 was fantastisch! We hebben veel gezongen in de mooiste kerken en kathedralen. Het was geweldig na-zomers weer. De sfeer was heel goed en bovenal was het prachtig om met zo'n grote groep mensen op pad te zijn!

Reisverslag deel 1

Presentator Henk van Steeg was erbij en maakt je graag deelgenoot van alle belevenissen. De deelnemers Jan, Folke en Wil vertellen in onderstaand filmpje hoe ze de reis hebben ervaren. Kijk je mee?

Deel 2

Deel 5

Deel 3

Deel 4

Zingen in Salzburg en Wenen!

Wil je ook mee op reis met Nederland Zingt? In 2017 bezoeken we de Oostenrijkse steden Salzburg en Wenen, een mooiere combinatie is niet denkbaar! Acht dagen genieten en samen zingen in prachtige kerken en kathedralen, met onder anderen ds. Arie van der Veer en Martin Zonnenberg. Lees hier meer over de reis


Bekijk hieronder de eerdere filmpjes van de Nederland Zingt Reis 2016 en volg de belevenissen van Jan, Folke en Wil.

Ook interessant

Speel muziek af