Sela

Deze week gaat de eretitel 'Artiest van de Week' naar Sela. De bandleden hebben hard gewerkt voor hun album 'Vreugde van mijn hart', dat in september uit werd gebracht. Een album vol bemoedigende liederen.

Titeldrager

'Vreugde van mijn hart' is de titeldrager van het gelijknamige album van Sela. Het lied werd 29 augustus gedeeld op de Facebookpagina van de bandleden en werd direct al opgepikt door verschillende media. Niet zo gek met zo'n krachtige liedtekst: 'Ziet U mijn rusteloze hart dat naar U vraagt, op antwoord wacht? Luister o Heer, waar moet ik heen?Ik heb U nodig, U alleen.'

Vreugde van mijn hart

Vreugde van mijn hart (live) | Sela

Geraakt

Een ander lied van Sela dat niet kan ontbreken in dit lijstje is uiteraard 'Ik zal er zijn'. Veel Sela-fans en andere luisteraars werden geraakt door dit lied, maar ook andere artiesten vinden bemoediging in de woorden van dit lied, bijvoorbeeld zanger en organist Jaap Kramer. Sela zong dit indrukwekkende lied op de Nederland Zingt Dag 2015.

Ik zal er zijn

Nederland Zingt Dag 2015: Ik zal er zijn

Nederland Zingt Special

Op zaterdag 10 september zond Nederland Zingt een Online Sela-special uit met liederen als 'Psalm 98' en 'Stil, mijn ziel wees stil'.

Bekijk hier de uitzending

Nederland Zingt Special: Sela

Wederkomst

Het laatste lied van het album 'Vreugde van mijn hart' heet 'Maranatha' en gaat over de wederkomst. Een passend lied om het rijtje mee af te sluiten.

Maranatha

Maranatha (live) | Sela

Artiest van de Week

Elk week kiest Nederland Zingt een Artiest van de Week uit, zo willen we christelijke artiesten bemoedigen in hun werk. Bekijk hier welke artiesten Sela voorgingen.

Meer lezen over:

Speel muziek af