Terugblik bijzondere momenten Nederland Zingt Dag

In de Nederland Zingt uitzending van zaterdag 29 oktober komen we weer even samen in de Jaarbeurs in Utrecht. We blikken terug op de Nederland Zingt Dag 2016 en zingen zij aan zij over Gods liefde. Samen zingen, samen geloven! Bekijk hieronder het openhartige verhaal van ds. Arie van der Veer, dat hij op die dag deelde met alle aanwezigen, over het verlies van zijn zoon.

Ds. Arie: "Vorig jaar had ik nog een compleet gezin"

Timzingt over Nederland Zingt

Ook Timzingt was te gast. Hij staat garant voor ontroerende en rake liedjes, noem het gerust 'inspirerend cabaret'. Kijk en luister hieronder naar een komisch liedje over Nederland Zingt dat hij ten gehore bracht op de Nederland Zingt Dag.

Timzingt over Nederland Zingt

Meer Nederland Zingt Dag

Bekijk hier nog meer verhalen van de Nederland Zingt Dag. Persoonlijke ervaringen van bezoekers en compilaties van deze bijzondere dag. Ook is het mogelijk om mee te zingen met liederen die onder andere gezongen werden door en Ariën en Wouter Vink, Maria den Hertog en Suzanne van der Velde.

Meer lezen over:

Ook interessant

Speel muziek af