NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Uit de diepten | Meditatie en orgelspel

Ds. Arie van der Veer en Martin Zonnenberg hebben hun krachten gebundeld en samen een aantal mini meditaties gemaakt. Vandaag staat Psalm 130 centraal: "Uit de diepten roep ik U, Heer, hoor mijn stem". Luister naar een korte overdenking over koning David die in de diepte van zijn bestaan het verwachtte van de Heer, onze God.

Hieronder kun je Psalm 130 meezingen of beluisteren. Zowel in de bekende versie uit het Liedboek voor de Kerken als de nieuwe uitvoering van Psalmen voor Nu.

Psalm 130

Psalmen voor Nu

Meer lezen over:

Ook interessant

Speel muziek af