Veilig in Jezus' armen | Meditatie en orgelspel

Veilig in Jezus' armen... Heb je dat gevoel elke dag? Ds. Arie van der Veer vertelt in zijn mini meditatie over dit lied dat hij er best wat moeite mee heeft. Soms ervaar of voel je het misschien niet zo. Ds. Arie wil je graag bemoedigen met enkele woorden uit Jesaja: 'Hij zal Zijn kudde weiden gelijk een herder'. Kijk en luister!

Medley: Veilig in Jezus' armen

Beluister hieronder een medley van Ik ben veilig in Jezus' armen, gezongen door een samengesteld Urker kinderkoor, en het samenzanglied Veilig in Jezus' armen.

Ds. Arie van der Veer en Martin Zonnenberg hebben hun krachten gebundeld voor een reeks bemoedigende filmpjes. Ds. Arie geeft een korte meditatie gebaseerd op hoopvolle, troostende liederen en Martin Zonnenberg speelt het lied op het orgel van de Bovenkerk in Kampen.

Meer lezen over:

Ook interessant

Speel muziek af