Interview: Liederen waarbij de tranen over de wangen rollen

Joke Buis zong mee tijdens Nederland Zingt opnames in Delft, maar voordat we mochten genieten van haar stem, sprak hoofdredacteur Albert-Jan Schol haar eerst nog even.

Bevlogen woorden: in gesprek met Joke Buis

Joke Buis met Kees Kraayenoord en band in Veenendaal

Op woensdag 26 oktober zagen wij Joke Buis opnieuw. Samen met Kees Kraayenoord en band stond zij op het podium van de Nederland Zingt Familie Sing-In in Veenendaal. Daar sprak de zangeres over de persoon die haar zo inspireerde om Johannes de Heer-liederen te zingen. Je kunt haar getuigenis hieronder terugluisteren.

Nederland Zingt Familie Sing-In

Joke Buis vanuit Delft

Joke Buis is ook te horen in de Nederland Zingt-uitzending van zaterdag 12 november. Bekijk hier alvast een voorproefje van de uitzending. Of bekijk via dezelfde link de uitzending nog eens op je gemak terug.

Meer lezen over:

Ook interessant

Speel muziek af