Joke Buis

Haar twee albums 'Johannes de Heer sessies volume 1 en volume 2' spreken een grote groep mensen aan. Zowel jong als oud geniet van deze bekende liederen in een nieuw jasje. Maar Joke Buis is meer dan een zangeres, ook als worshipleider straalt zij en spreekt zij haar publiek aan. Deze week is Joke Buis onze Artiest van de Week!

Nieuw Jasje

Veel gelovigen zijn opgegroeid met liederen van Johannes de Heer. Denk bijvoorbeeld aan het lied 'Er komen stromen van zegen', wellicht dat je het liedje al direct in je hoofd mee aan het zingen bent. Van deze prachtige liederen maakt Joke Buis een vernieuwde versie. Liederen die enorm aanspreken.

Stromen van Zegen

Joke Buis - Stromen van Zegen

Worshipleider

En als je Joke Buis samen met een paar bevriende muzikanten op een podium zet, dan krijg je een geweldige worshipdienst. Zo mochten wij dat meemaken tijdens onze Nederland Zingt Familie Sing-In in Veenendaal. Daar deelde de zangeres een mooie getuigenis en kreeg zij ,ondanks wat lichte regen, het publiek met zich mee.

Nederland Zingt Familie Sing-In

Vervolg

Na het succes van het eerste album, was het al gauw wachten op een vervolg. Gelukkig kwam daar in september 2016 het tweede album: 'Johannes de Heer sessies volume 2'. Eén van de vele mooie liederen op deze cd is 'Daar ruist langs de wolken' die hieronder te beluisteren is.

Daar ruist langs de wolken

Joke Buis - Daar ruist langs de wolken

Nog niet genoeg gezien?

Aankomende zaterdag is Joke Buis te horen in Nederland Zingt vanuit Delft. Dus heb je nog niet genoeg gezien en gehoord van deze zangeres kijk dan zaterdagavond rond 19.10 uur naar NPO 2.

Artiest van de Week

Elk week kiest Nederland Zingt een Artiest van de Week uit, zo willen we christelijke artiesten bemoedigen in hun werk. Bekijk hier welke artiesten Joke Buis voorgingen.

Meer lezen over:

Speel muziek af