Massale aanbidding op Times Square

New Yorkers vierden dankdag op een wel heel passende manier. Duizenden mensen kwamen samen op het drukke Times Square om daar samen het lied '10.000 redenen' te zingen. Ogen gingen dicht, armen gingen omhoog en alle dank ging naar onze Heer.

10.000 redenen tot dankbaarheid

Matt Redman - 10,000 Reasons Live in Times Square

God danken in Veenendaal

Op woensdag 26 oktober kwam Nederland Zingt samen met ruim duizend mensen om over Gods liefde te zingen. Mensen vertelden hoe zij geraakt werden door getuigenissen van de muzikanten, maar ook door de verhalen van mensen uit de omgeving van Veenendaal. Uiteraard werd ook op deze dag het lied '10.000 redenen' gezongen. Hieronder kun je de gehele Nederland Zingt Familie Sing-In terugbekijken.

Samen zingen, samen geloven

Meer lezen over:

Ook interessant

Speel muziek af