Sharon Kips

Sharon Kips kan niet alleen heel mooi zingen over Gods liefde, zij weet met haar woorden ook heel treffend te vertellen wie God voor haar is. Deze week is zij Artiest van de Week bij Nederland Zingt. Je kunt onder andere een interview met haar verwachten en ook is ze te horen in de Nederland Zingt uitzending van 26 november. Maar we beginnen met het delen van dit prachtige lied.

Als het leven soms pijn doet

Als het leven soms pijn doet

Nog niet genoeg gezien?

Aankomende zaterdag 26 november is Sharon Kips te horen in Nederland Zingt vanuit Middelburg. Dus heb je nog niet genoeg gezien en gehoord van deze zangeres kijk dan zaterdagavond rond 19.10 uur naar NPO 2.

Artiest van de Week

Elk week kiest Nederland Zingt een Artiest van de Week uit, zo willen we christelijke artiesten bemoedigen in hun werk. Bekijk hier welke artiesten Sharon Kips voorgingen.

Meer lezen over:

Ook interessant

Speel muziek af